downloadgratiss
Muzica , filme , jocuri , soft-uri, windows, doar ce e mai bun pentru tine!!!! download gratuit doar de aici http:\\downloadgratiss.3xforum.ro!
Lista Forumurilor Pe Tematici
downloadgratiss | Reguli | Inregistrare | Login

POZE DOWNLOADGRATISS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lavinia.monica
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
26 - 67 ani
downloadgratiss / Filme Romanesti / Colectie Filme Romanesti by volcana Moderat de crispire, radu666
Autor
Mesaj Pagini: 1
volcana23
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1052
File Romanesti Pack  By.KisS

Nunta Muta (2008)


Nunta Mutaeste bazat pe o intamplare adevarata, banii intr-un sat romanesc, in anul 1953, al carei punct central e o nunta cu urmari tragice. La acest eveniment banii cateva zeci de oameni, cand primarul satului, impreuna cu comandantul regimentului de tancuri, anunta moartea lui Stalin si declararea doliului international de sapte zile. Socrul mic nu este de acord cu oprirea nuntii, pentru ca el nu vrea ca toate mancarurile sa i se strice, nu vrea sa se intoarca din drum, si nici sa-si trimita invitatii acasa. Lui ii vine ideea de a "captusi" aceasta nunta si de a o muta in interiorul casei, pe care o "zideste" bine de tot cu scanduri la geamuri, ca sa nu se banii banii mult zgomot.



============================================
Romanul Ion - Blestemul Iubirii (1979)


Ion este un taran sarac din satul Prislop si vrea sa intre si el in randul celor bogati. Planul lui este de a-l sili pe Vasile Baciu, unul dintre bogatasii satului, sa i-o dea de sotie pe fiica sa, Ana, si, o data cu ea, si pamanturile. Ana ramane insarcinata, iar Ion asteapta momentul tocmelii. In acelasi timp, Ion e indragostit patimas de Florica, o fata frumoasa, dar saraca. Ion ar dori si zestrea Anei si iubirea Floricai. banii la urma, Ion se casatoreste cu Ana, care, dispretuita de toti, se va sinucide, iar Florica se casatoreste cu un fecior bogat, Gheorghe Buluc, pe care insa nu-l iubeste. Ion, incercand intr-o noapte sa se strecoare in patul ei, va cadea rapus de loviturile lui Gheorghe.


============================================
Poveste de Cartier (2008)



Filmul "Poveste de cartier", ce s-a dorit a fi o varianta romaneasca a cunoscutului "West side story", evidentiaza realitatile dure dintr-un cartier marginas din Bucuresti, in care luptele de strada dintre bandele rivale sunt la ordinea zilei si au devenit un mod de viata pentru locuitori, in care numai persoanele potente din punct de vedere financiar reusesc sa supravietuiasca si sa se impuna ca lideri ai comunitatii, in care nu mai exista nimic sfant si totul se cumpara cu bani, obtinuti cel mai adesea pe cai ilegale si in care chiar si dragostea frumoasa dintre doi tineri este blestemata si sortita esecului din cauza interventiei unor factori exteriori



============================================
Nea Marin miliardar (1979)



Nea Marin, un simplu om din Olt, banii la mare pentru cateva zile de relaxare. Ajuns la mare, nepotul sau, care lucra la hotel il cazeaza in cea mai buna camera, unde era asteptat un miliardar, Dl Juvett, care anuntase ca intarzie. Datorita asemanari cu dl.Juvett, Nea Marin se trezeste in banii de miliardar. Astfel ajunge sa aiba legatura cu banii, mafia, viata de lux . Acesta rezolva totul ca la el in sat gandindu-se tot timpul la Veta, sotia sa. Nu dupa mult timp apare si Veta, care se duce sa isi ia sotul inapoi acasa, insa ea il gaseste in bratele alteia. Actiunea este formata din tot felul de situatii din care Nea Marin iese cu bine.



=============================================
Boogie (2008)



Plecat cu sotia si copilul de 3 ani la mare, īn minivacanta legala, Bogdan Ciocazanu se īntīlneste īntīmplator cu cei mai buni prieteni din liceu, la data si locul de care īi leaga cele mai glorioase escapade bahico-sexuale din tinerete. Penescu, agent la o firma de turism si Iordache stabilit de cītiva ani īn Suedia, sīnt liberi si pusi pe distractie. Dupa masa de seara, Bogdan, sau Boogie, cum īi spun prietenii, se vede prins īntre obligatiile de familie si tentatia de a retrai o seara ca īn vremurile bune, cīnd viata banii simpla si frumoasa.



=============================================
Supravietuitorul (2008)



Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Comisarul Moldovan a fost multi ani prizonier politic al regimului comunist. Distractia favorita a colonelului rus ce controla inchisoarea era ruleta ruseasca jucata de catre detinuti. Avand parte de un noroc incredibil si dovedind un instinct de supravietuire remarcabil, Moldovan reuseste sa supravietuiasca detentiei. Dupa ce iese din inchisoare obisnuinta ramane si astfel fostul comisar intra intr-o competitie internationala de ruleta ruseasca. Spre sfarsitul anilor 70, printr-o intamplare ciudata ajunge intr-un oras din Centrul Europei unde Goldberg, o veche cunostinta, organizeaza o versiune imbunatatita a jocului in care 2 oponenti stau fata in fata si se impusca reciproc.



==============================================
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006)



Actiunea filmului se petrece intr-un cartier marginas al Bucurestiului, in ultimul an al epocii de aur, si este banii lui Lalalilu, un baiat de 7 ani care comploteaza cu colegii de scoala sa-l ucida pe Ceausescu, si a Evei, sora mai mare a lui Lalalilu, care ar avea astfel sansa sa-si aleaga viitorul. O banii inedita asupra acelor vremuri si asupra Revolutiei din '89, vazuta prin ochii inocenti ai lui Lalalilu.



==============================================
Moartea domnului Lazarescu (2005)



Domnul Lazarescu este un barbat de 63 de ani ce locuieste singur cu pisicile sale. Intr-o seara, facandu-i-se rau, vecinii sunt nevoiti sa cheme o ambulanta. Dupa consultatie, asistenta decide ca e mai bine daca ar fi dus banii la spital pentru mai multe teste. Observand conditia sa, doctorul la care ajunge il trimite mai departe pentru teste mai avansate, insa de acolo iar este indreptat la un alt spital, din cauza unui accident grav in care fusesera implicati multi oameni ce aveau prioritate mai mare decat dansul. Filmul urmareste "banii" dintr-un loc intr-altul al bolnavului in masina de ambulanta, in timp ce asistenta ce il acompaniaza incearca sa gaseasca un laborator de teste neocupat.



==============================================
Cel mai iubit dintre pamīnteni (1993)



Poate cel mai bun film romanesc din scoala veche (regizorii afirmati inainte de 1989), "Cel mai iubit..." surprinde, in mare parte, volumul al II-lea al capodoperei literare, punand asadar accentul pe aspectul politico-social, in detrimentul celui filosofico-romantic. Totusi, realizatorii reusesc ceea ce si-au propus si denunta artistic realitatile ascunse din obsedantul deceniu, la care adauga ipoteze neprezente in roman (intoarcerea lui Iustin Comanescu in tara, violul si dubla crima din inchisoare s.a.).



==============================================
Morometii (1988)



Filmul descrie banii unei familii de la tara a carui erou principal este Ilie Moromete, tatal unei numeroase familii alcatuita din copii care proveneau si din alte casatorii. banii se bazeaza in special pe Ilie care, desi in aparenta nu ar trebui sa aiba nici o banii, avand doua loturi de muncit si o groaza de copii care sa lucreze pamantul, este macinat de conflictele care apar unul dupa altul: Niculae care vrea sa mearga la scoala, sa invete,iar tatal il trimite cu oile la pascut, baietii cei mari vor sa fuga cu oile la Bucuresti si sa faca bani, datoriile familiei la banca, banii fonciirii si traiul zilei de maine.



==============================================
Baltagul (1969)



Nechifor Lipan este un oier instarit din Magura Tracului si sotul Vitoriei Lipan. El banii la Dormna sa cumpere oi pe care sa le duca apoi la iernat. Vremea incepe sa se schimbe, se paropie anotimpul rece, iar Vitoria isi pregateste gospodaria pt iarna, ingrijorata fiind din ce in ce mai tare de intarzierea neobisnuita a sotului ei. De aceea merge la preotul Danila, caruia ii destainuie necazul ei si ii cere sfatul. Singurul lucru cu care preotul o poate ajuta pe Vitoria este sa afac o slujba si sa ii scrie o scrisaore din banii ei lui Gheorghita, care se afla la Cristesti, in valea Jijiei cu oile la ierntat, in care sa il anunte de disparitia tatalui acestuia.



===============================================
Noi, cei din linia īntīi (1985)



Unul din cele mai bune filme din cinematografia romaneasca, "Noi cei din linia intai" este un film despre razboi cu toate ororile lui si despre soldatii care si-au dat viata pentru tara.



===============================================
Dumbrava minunata (1980)



Film regizat de Ghe Naghi dupa adaptarea romanului cu acelasi nume al scriitorului Mihai Sadoveanu, scenariul scris de celebra actrita Draga Olteanu Matei, dupa ce luase aprobarea sotiei si fiicei scriitorului (...si care ei, i s-a parut total "de altfel" realizat, decat ce i-si propusese) povesteste peripetiile Lizucai, ramasa fara mama si al carei tata, Domnul Vasilian se recasatoreste cu Maria Papazoglu, o adevarata si reala "mama vitrega!" cu toate ingredientele necesare. Lizuca ce fusese crescuta de bunici, banii cand tatal sau se recasatoreste, banii la o "discutie" intre mama ei vitrega si alte trei cucoane cu roiau ca "mustele " in jurul unui tanar sublocotenent, baga din greseala degetul in chiseaua de dulceata...este certata si batuta si atunci ia hotararea sa se reintoarca singura la bunici.



pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la